Om oss


Om oss

Under fikentreet ble etablert i 2019. Etter å ha startet med kunst og akvarell har jeg fått flere og flere forespørsler om jeg selger noe av det jeg lager. Da ble det på tide å etablere en nettbutikk. Her finner du noe av det jeg har laget. Men se gjerne @erling.rantrud.art på instagram. Det er der det største galleriet er.

Ulike kunstformer

I 2020 startet jeg så smått med linoleumstrykk. Humlen (som nesten ligner mer på en bie) er et av de første jeg laget. Siden har det blitt flere humler, trær og andre trykk.

Litt om meg

Jeg er utdannet gartner. Etter å ha jobbet som gartner noen år ble jeg lærer på Gjennestad videregående før jeg ble prest i Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn i Sandefjord i 2013. Jeg har alltid vært fascinert av skaperverket og alt som kravler og kryper og gror. Bittesmå moser, kjempestore trær, rumpetroll og rådyr som trasker i skogkanten er like gøy alt sammen.

Jeg finner inspirasjon i natur og litteratur, musikk og tekst. Jeg er spesielt glad i både Tolkien og C.S. Lewis tanker om fornuft, forestillingsevne og fantasi. Men mest av alt finner jeg glede og inspirasjon av alt det vakre Skaperen av alle ting har funnet på og latt oss forvalte.

I 2023 var jeg med på å arrangere den første Humlebolet-konferansen. En konferanse for kunst, kreativitet og kristen tro. Her møtes vi til mat, utstillinger, konserter, foredrag, workshops og fellesskap som mennesker skapt i Guds bilde til å selv kunne å lov til å lage små ting til glede for andre.

Se http://Www.humlebolet.no